Kvinne sitter med kaffekopp og mobil og ser på BORI-fordeler

Du bør aktivere BORI-kortet ditt

Den største fordelen man får som medlem i et boligbyggelag, er forkjøpsrett. Men det er så mye mer å hente om du som BORI-medlem aktiverer medlemskortet og registrerer et betalingskort.

 

Ikke medlem enda? Meld deg inn nå.

 

Du kan få mye ut av bonusene hos BORI. Og visste du at du faktisk kan overføre bonusen til din egen konto?

Bonusordningen fungerer slik at om du registrerer betalingskortet ditt på Min Side, så får du automatisk bonus når du betaler med dette kortet hos BORIs samarbeidspartnere.  Enklere blir det ikke! Samtidig går du aldri glipp av bonusene dine. Det forutsetter at du har aktivert kortet, og det er det kun halvparten av medlemmene våre som har gjort.

Du får også rabatter en rekke steder om du viser medlemskortet når du handler, enten det er det fysiske kortet eller det som ligger i appen.

Sjekk medlemsfordelene før du skal handle. De finner du HER.

 

Sparer penger

Ikke alle har aktivert kortet eller registrert betalingskortet sitt. Men de som har gjort det, er flinke til å benytte seg av godene. 

Det er spesielt gunstig om du skal handle dyrt. Som kjøkkeninnredning, for eksempel. Fem prosent bonus vil utgjøre en god sum penger.

Kvinne og mann maler vegg med malerull

BORI-medlemmene sparte opp hele 687.435 kroner totalt i bonus i 2019. Dette er penger de selv kan overføre til egen konto. Det er mulig så fort det er samlet opp 100 kroner eller mer. Overføringen gjør du på Min side, så lenge du har registrert kontonummeret ditt.

BORI jobber stadig for å gi medlemmene gode bonusordninger, rabatter og finne relevante samarbeidspartnere.

Husk at det innimellom er medlemsdager med dobbel bonus og ekstra rabatter for BORI-medlemmene. Har du aktivert kortet vil du få melding om når disse dagene er og hvilken leverandør som gir de gode rabattene eller bonusene.

 

Slik registrerer du betalingskortet

Logg inn på Min side, enten gjennom appen BORI Medlem eller bori.fordelerformedlemmer.no. Dersom du ikke har en bruker fra før, så oppretter du dette på nettsidene.

Når du har logget inn, kan du lett legge til bank-eller kredittkort, samt legge til kontoen du senere vil overføre opptjent bonus til. 

Vi håper at du aktiverer medlemskortet ditt, slik at du får utnyttet medlemskapet i BORI fullt ut.

 

Alt om boligbyggelag, medlemskap og fordeler

Bilde av Anne Lene Jørstad
Anne Lene Jørstad
Markeds- og kommunikasjonsrådgiver