kvinne ser på fargeprøver i butikk

Rabatter og bonus – hva er hva?

Og hvordan funker det egentlig?

FÅ ANSIENNITET FRA I DAG!

 

Som BORI-medlem har du en rekke medlemsfordeler. Den viktigste av dem alle er selvfølgelig forkjøpsretten. Men mens forkjøpsretten er en fordel de fleste bruker få ganger i livet, kan du ha fordel av ditt BORI-medlemskap nesten hver eneste dag, hvis du er litt smart og sjekker medlemsrabatter og bonuser før du handler.

Rabatter er enkelt

Når du handler hos en av BORIs avtalepartnere som tilbyr medlemsrabatt, er saken grei. Du får rabatten som et direkte avslag i prisen.

Ferdig med det. Penger spart.

Akkurat nå får du medlemsrabatt, og bonuser, hos nærmere 40 ulike samarbeidspartnere, men det dukker opp nye hele tiden, så sjekk hjemmesiden eller i medlemsappen før du skal ut og handle.

Les alt om medlemskap og fordeler her

Bonuser er heller ikke så vanskelig

Bonus er også et prisavslag, eller rabatt om du vil. Forskjellen er at den overføres og spares på en bonuskonto inne på Min side når du betaler med et betalingskort som er registrert hos BORI. Hver gang du betaler med et registret betalingskort hos en samarbeidspartner som gir bonus, blir det aktuelle bonusbeløpet automatisk overført til din bonuskonto.

Handler du for 1000 kroner og får ti prosent bonus, blir 100 kroner overført til din bonuskonto.

Etter hvert kan det bli ganske mye penger for den som er smart og holder seg til leverandører av varer og tjenester som gir BORI-bonus.

La oss ta noen eksempler:

  • Du trenger nye vinterdekk til bilen. Dekk 1-kjeden gir BORI-medlemmer fem prosent bonus. Et sett dekk koster fort 6000 kroner. Det betyr 300 kroner i bonus.
  • Om du skal pusse opp hjemme og kjøper parkett og andre materialer hos Montér for 12 000 kroner. Det blir 600 kroner i bonus.
  • Hos Flügger får du 20 prosent rabatt på malingen, og i tillegg fem prosent bonus. Det blir noen kroner av det også.

 

Naerbilde av dekk

 

Slik får du rabatter og bonuser

Det er bare å vise medlemskortet, så er rabatten i boks. Bonus får du automatisk når du betaler med et betalingskort som er registrert hos BORI. Betalingskortet ditt registrerer du ved å logge inn på Min side med BBLiD.

BBLID er din personlige innlogging hos boligbyggelaget. Denne blir opprettet når du logger inn på BORI sine sider.

Kom i gang

Logg deg inn på Min side med din BBLID og registrer ditt bankkort og/eller kredittkort.

Senere kan du logge inn på Min side på DINE MEDLEMSFORDLER eller i medlemsappen til ditt boligbyggelag, og sjekke hvor mye bonus du har fått etter hvert som du bruker medlemsfordelene dine.

Når du har samlet over 100 kroner i bonus, kan du enkelt overføre beløpet til det kontonummeret du ønsker.

Bilde av Anne Lene Jørstad
Anne Lene Jørstad
Markeds- og kommunikasjonsrådgiver