far og soenner hopper fra brygga i vannet-BORI

Husk å bruke medlemsfordelene dine i ferien

Sommerferien nærmer seg med stormskritt. Er du medlem i BORI, så har du flere fordeler du kan bruke i sommer.

Sommeren er rett rundt hjørnet. Uansett om du skal på bilferie eller ha hjemmeferie, så har BORI medlemsfordeler du kan dra nytte av. Her lister vi opp en del medlemsfordeler som kan være aktuelle for deg i sommer. Noen kjenner du kanskje til, mens andre kan være en positiv overraskelse for deg.

Sommer = oppussing utendørs

Det er høysesong for maling og beising. Derfor kan det være mye å spare ved å handle det du trenger hos en av våre samarbeidspartnere. Du får alt det du trenger av utstyr, gode råd og veiledning og du kan få opptil 20 prosent rabatt hos Flügger.

Uteprosjekter

Maling og beis er en ting, men dere skal kanskje bytte terrassebord, bygge ny terrasse eller har planer om enda større utendørs byggeprosjekter? Enten dere skal lage utekjøkken, mure utepeis, eller kjøpe lister til barnerommet så husk at du får fem prosent bonus på alt hos Montér.

Ny garderobe

Trenger du nye ideer og inspirasjon til garderoben din? Hos Bubbleroom og Coverbrands får du som BORI-medlem bonus. Du kan i ro og mak lene deg tilbake og bestille rett fra hengekøya.

For barna

Enten dere har små eller store barn i huset så kan det være vel verdt å skjemme barna litt bort i sommer. Hos Forskerfabrikken får dere nemlig seks prosent bonus på alt dere handler. Her er det masse gøy og utforskende for både store og små. Og som om ikke det er nok så får dere fire prosent på babyshop.no. For å få bonusen må dere gå via Min side når dere skal handle hos Forskerfabrikken og Babyshop.

Solskjerming

I Norge har vi ingen solgaranti, men skulle sola dukke opp så får du ti prosent på solbriller hos Skårer optikk. Og skulle du ville holde sola skikkelig ute eller at sola skinner rett inn på tven når far ser fotball EM, så har lady.no 35 prosent rabatt på alt av solskjerming.

Hurtigruta

Skal du ikke ut av landet i år, men tenker Norgesferie er topp? Da kan Hurtigruta være et alternativ. Bestill via Boreal og få fem prosent bonus. Dette er en drømmetur!

Rabatt på hotell

Vil du kjøre Norge på kryss og tvers, eller bare besøke en bestemt by, så husk at du får hele 12 prosent rabatt på alle Thon Hotels. Rabatten gjelder alle ukens dager, og du har fri kansellering samme dag frem til kokken 16. Du kan betale for oppholdet på hotellet. Så dette er ikke noe å vente på.

Litt for hjemmeferien

Blir det hjemmeferie i år så kan du likevel finne på ting i nærområdet. Odeon kino og Lillestrøm Kultursenter har rabatter som gjør at dere kan gjøre ting sammen som familie i nærområdet.

Uansett om du skal være hjemme eller dra langt eller kort, så er det verdt å huske at du får fordeler hos oss. Sjekk https://bori.fordelerformedlemmer.no/ og finn ut hvor du kan spare penger.

Og ikke glem at for å få rabatt må du vise medlemskortet ditt, og for å få bonus må du betale med et bankkort du har registrert inne på Min side 

God sommer!

LES ALT OM BOLIGBYGGELAG OG MEDLEMSFORDELER HER

Bilde av Anne Lene Jørstad
Anne Lene Jørstad
Markeds- og kommunikasjonsrådgiver