Daapsbarn kledd i hvitt ligger og smiler til kameraet

Gi dåpsbarnet en gave for livet!

Det kan være vanskelig å finne en original og nyttig dåpsgave. Ikke et vondt ord om sølvskjeer, sølvkrus eller små bokser til tenner og hårlokker, men særlig nyttige er de ikke i lengden. Et medlemskap i et boligbyggelag derimot, er en gave som dåpsbarnet vil ha glede av så lenge det lever.

 

Tre gode grunner til å gi dåpsbarnet et BORI-medlemskap

  • Medlemskapet gir dåpsbarnet et forsprang i boligmarkedet den dagen det blir aktuelt å skaffe seg egen bolig
  • Medlemskapet gir ansiennitet hvert eneste år. Når dåpsbarnet blir 20, har han eller hun allerede 20 års ansiennitet. I tillegg kan barnet dele ansiennitetsårene med familien. Det kalles BORI Familie.
  • Medlemskapet gir forkjøpsrett til mer enn 13.000 boliger, og jo lengre ansiennitet, jo sterkere forkjøpsrett.

Noen hundre kroner i dag kan bety store verdier om 20 år

Medlemskapet koster 175 kroner i året for barn, inntil det året de fyller 20 år. Ved kjøp tilkommer en lovpålagt engangskostnad til boligbyggelaget på 300 kroner.

Så om 20 år, når sølvskjeen ligger ubrukt og upusset innerst i en skuff, og pengegaven er verdt en brøkdel av det den engang var, kan dåpsbarnet finne frem sitt BORI-medlemskap, ta plass langt foran i køen og sikre seg drømmeboligen uten vanskeligheter.

Snakk om nyttig og verdifull gave!

Kjøp gavemedlemskap her

Medlemskapet ser bra ut på gavebordet også

Når du tegner gavemedlemskapet, lager vi en velkomstpakke til dåpsbarnet som du kan legge på gavebordet. Hvis du ikke selv skal i selskapet, kan vi sende pakken direkte, med deg som avsender, selvfølgelig.

Hvem av dåpsgjestene blir husket om 20 år?

Tenk etter selv – vet du hvem som ga deg hva til din dåp? Neppe. Derimot er sjansen stor for at personen som ga medlemskap i boligbyggelaget vil bli husket den dagen dåpsbarnet flytter inn i sin egen leilighet.

LES ALT OM MEDLEMSKAP I BOLIGBYGGELAG HER

Bilde av Anne Lene Jørstad
Anne Lene Jørstad
Markeds- og kommunikasjonsrådgiver