Konfirmasjonsgaven som blir bedre med tiden

Sesongen for konfirmasjoner er rett rundt hjørnet og enten du er i nær familie eller er en bekjent av konfirmanten, så kan det å finne den perfekte gaven være en utfordring. For hva kjøper man til ungdom i dag? Ikke bare har de all verdens informasjon tilgjengelig via mobilen, men de er også en del av en ungdomskultur hvor hva som er kult endres på et blunk. Tradisjonelle gaver som smykker og slipsnåler er ikke alltid like populært hos konfirmanten selv, da det gjerne er penger som er på toppen av ønskelisten. Men, pengegaver er ikke alltid like spennende å gi som å få, derfor kan det være en hodepine å måtte tråle butikker og nettet etter en flott gave. Fortvil ikke, vi har en ide til deg. 

 

Gi konfirmanten et forsprang 

Mange ser på forkjøpsrett som noe man kan tenke på senere i livet, men det er faktisk ganske så feil. Jo tidligere man melder seg inn, jo mer får man jo ut av medlemskapet sitt. Det er fort gjort å være etterpåklok når man er midt i 20-årene og tenke at man burde meldt seg inn i et boligbyggelag tidligere. Mange unge i dag har store ambisjoner og drømmer, hvor det å komme seg inn på boligmarkedet kan være en viktig del av de drømmene. Hvorfor ikke hjelpe konfirmanten på veien? 

Det å gi et medlemskap i konfirmasjonsgave kan sammenlignes med å åpne en sparekonto. Det å åpne en sparekonto er jo enkelt, men det er investeringen over tid som gjør at kontoen vokser og blir verdifull. Det samme gjelder et gavemedlemskap, bare at innskuddet som gjøres årlig er betydelig mindre enn verdien man sitter igjen med. Frem til konfirmanten er 20 år koster det kun 175 kr per år å være medlem, som betyr at du som gir gaven kan betale for så lenge du selv måtte ønske. Det er jo ganske så praktisk for deg, da du slipper en høy utgift på gave rett før konfirmasjonen. 

 

Bestill årets konfirmasjonsgave her, vi kan nesten garantere at det er den mest unike gaven på gavebordet.

Hva betyr dette for konfirmanten? 

For mottakeren av et gavemedlemskap betyr det at de får en gratisbillett til en eksklusiv boligkø. Så lenge medlemskapet opprettholdes vil årene gå og ansienniteten øke. Det er ganske gøy å kunne stille opp med 10 års ansiennitet som 25-åring. Boligene som er tilgjengelig på forkjøpsrett har ofte bra beliggenhet og lavere kjøpspris, noe som gjør at unge mennesker har større sjanse for å kunne komme seg inn på boligmarkedet med sin økonomi. Gaven du gir ender da opp med å kunne være en stor hjelp til å nå en milepæl i konfirmantens liv. 

Skulle konfirmanten ende opp med å finne en leilighet uten å bruke forkjøpsrett, så vet man jo at første boligen gjerne byttes ut med noe større når man finner en partner eller kanskje får lyst på 2-3 barn. Medlemskapet kan vare livet ut, og som medlem kan man til og med hjelpe andre familiemedlemmer med å gi bort sin ansiennitet. 

For å si det sånn, medlemskapet du gir i gave vil bare vokse i verdi og gir konfirmanten mange nye muligheter i fremtiden. Det samme kan man vel ikke si om et armbånd eller slipsnål. 

New call-to-action

 

Bilde av Lill Eriksen
Lill Eriksen
Salgs- og markedsdirektør