Datter sitter i sofaen og ser på mobilen mens mor holder rundt henne

Medlemskap - den perfekte gaven til de unge

Gir du et BORI-medlemskap i gave til noen du er glad i, gir du dem en enklere vei inn på boligmarkedet. Ikke bare er det en gave som varer livet ut, men det er også en gave som vokser i verdi hvert eneste år. BORI-medlemskapet er like nyttig gave uansett anledning, dåp eller navnedag, konfirmasjon eller rett og slett en litt annerledes jule- eller bursdagsgave.

GAVEMEDLEMSKAP - HJELP BARNA TIL SIN FØRSTE BOLIG!

Det finnes nok av gaver som blir glemt

Gaver som går i stykker, gaver som havner innerst i et skap, gaver som blir byttet. BORI-medlemskapet blir aldri glemt. Ikke forsvinner det heller. Og om mottakeren er i yngste laget til å forstå verdien av gaven, vil han eller hun skjønne hensikten desto bedre den dagen egen bolig står øverst på ønskelisten.

Og gjett om de vil huske hvem som ga dem medlemskapet den gangen?

Bestill gavemedlemskap HER.

Gaven som vokser i verdi

Medlemskap i et boligbyggelag handler først og fremst om to ting: forkjøpsrett og ansiennitet. Og som alle vet – jo lengre ansiennitet, desto flere muligheter til å bruke forkjøpsretten, altså lengre frem i boligkøen.

Med andre ord; jo tidligere de unge i familien blir medlem, desto lengre ansiennitet har de den dagen de skal ut på boligmarkedet. Ansienniteten vokser år for år, og slik øker altså verdien av medlemskapet også, år for år.

Far holder sitt barn med bestefar ved siden av

Og når ansienniteten vokser, så rykker man stadig fremover i køen. Etterhver vil kanskje den lille selv få familie. Er det ikke da fint å tenke på at du har sørget for mange verdifulle år med ansiennitet?
Dette er år den lille senere kan dele opp mellom sine barn, om den vil.  

Hva er medlemskapet verdt?

Medlemskap i BORI gir forkjøpsrett til mer enn 13.600 boliger på Romerike, og rundt 50.000 hos 20 andre boligbyggelag over hele Norge. I tillegg vokser dette antallet boliger, fordi nybyggede boliger settes opp hvert år. Hvis ikke det er en skikkelig verdifull gave, så vet ikke vi.

Les alt om medlemsfordelene HER.

Hva koster medlemskapet?

Årskontingenten for å være BORI-medlem er 175 kroner året frem til mottakeren fyller 20 år. Deretter er prisen 350 koner i året. Ved innmelding, altså når du kjøper gavemedlemskap, kommer en lovpålagt andel til boligbyggelaget på 300 kroner som en engangskostnad.

LES ALT OM BOLIGBYGGELAG OG MEDLEMSKAP HER

Bilde av Anne Lene Jørstad
Anne Lene Jørstad
Markedskoordinator og medlemsrådgiver